Texmex-kaurasalaatti

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Ruokaisa salaatti valmistuu helposti isollekin joukolle vaikka illanistujaistarjoiluksi. Voit kypsentää kauraseoksen jo etukäteen ja koota salaatin hieman ennen tarjoilua.

 

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu chilipaprika. Lisää ateria-ainekset ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kidneypavut ja jatka keittämistä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.

Paloittele paprika ja kurkku. Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti: Revi salaatti vadille ja lusikoi kaura-jauhelihaseos sen päälle. Lisää paprika, kurkku, pikkutomaatit ja punasipulirenkaat sekä nachot päällimmäiseksi.

Tarjoa lisänä valmista guacamolea.

4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa
1 punainen chilipaprika
7,5 dl vettä
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-aineksia
(tacomaustetta)
1 prk kidneypapuja tomaattikastikkeessa
1 jääsalaatti tai friseesalaatti
1 punainen paprika
1 kurkku
200 g värikkäitä pikkutomaatteja
1-2 punasipulia
100 g nachoja
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Texmex-kaurakeitto
Näytä lisää reseptejä