Paella kaurarouheesta (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Aloita pilkkomalla kaikki ainekset valmiiksi.

Kuumenna muurikkapannu. Lisää öljy ja kuullota sipuleita öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsiksi. Siirrä pannun reunalle odottamaan. Kääntele chorizo- ja paprikakuutioita pannulla muutaman minuutin ajan ja siirrä pannun reunalle.

Lisää pannulle kaurarouhe ja sekoittele öljyssä pari minuuttia. Lisää mausteet ja kuutioiksi pilkotut tomaatit. Kaada kanaliemi kaurarouheen joukkoon parissa erässä ja anna kiehua, kunnes neste on haihtunut. Sekoittele vähän väliä.

Kun kaurarouhe on kypsynyt, sekoita kaikki ainekset yhteen, lisää katkaravut ja anna niiden lämmetä parin minuutin ajan. Purista päälle sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku. Ripottele päälle persiljaa.

3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli pilkottuna
4 valkosipulinkynttä murskattuna
2 broilerin rintafilettä suikaloituna
150 g chorizo-makkaraa kuutioituna
1 paprika pilkottuna
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl kurkumaa
½ tl savupaprikajauhetta
2 tomaattia kuutioituna
5-6 dl kanalientä
n. 200 g katkarapuja
½ sitruuna
persiljaa silputtuna
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Kaura-kasvisgratiini
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurasalaatti
Näytä lisää reseptejä