Myllärin maukkaampi kääretorttu

30-60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe Myllärin Luomu Ruisjauhoon ja lisää jauhot siivilän läpi munavaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Kumoa kääretorttu sokerilla tai kookoshiutaleilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.

Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,9 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
 
Täyte:
2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
3 dl mustikoita tai muita marjoja
1 tl vaniljasokeria
1–2 rkl sokeria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Fruity-välipalapatukat
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Minttusuklaa-raakakakku
Näytä lisää reseptejä