Myllärin gluteeniton porkkanalaatikko

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta vesi ja kaurarouhe. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kaurarouheen joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanasosetta
2 kananmunaa
3 -5 rkl siirappia (oman maun mukaan)
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
Pinnalle:
Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
  voita
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Kaurakeksit
resepti
Kaurakeksit (gluteeniton)
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Yrttinen ohrasalaatti
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Quiche Lorraine
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä