Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä kunnes vihannekset ovat sulaneet. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Pohja:
n. 3 dl kypsää Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
Täyte:
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
7,5 dl pakastevihannessekoitusta
1 rkl limen mehua
1 rkl hunajaa
1 tl inkiväärijauhetta
1 rkl curryä
3 kananmunaa
2,5 dl juustonmakuista ruokakermaa
juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Myllärin maukas ruislimppu
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Raikas vihersmoothie
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Lohikukkoset
resepti
Kauraiset burritot
resepti
Kaura-Jambalaya
Näytä lisää reseptejä