Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä kunnes vihannekset ovat sulaneet. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Pohja:
n. 3 dl kypsää Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
Täyte:
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
7,5 dl pakastevihannessekoitusta
1 rkl limen mehua
1 rkl hunajaa
1 tl inkiväärijauhetta
1 rkl curryä
3 kananmunaa
2,5 dl juustonmakuista ruokakermaa
juustoraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Cupcaket (gluteeniton)
resepti
Yrttinen ohrasalaatti
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Kauraiset burritot
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
Näytä lisää reseptejä