gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella

Lehtikaalikauratto (gluteeniton)

15 min.
Vaikeustaso: Helppo

Maukas, kotimaisesta kaurasta valmistettu risottotyyppinen ruoka on saanut nimen kauratto. Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe korvaa hyvin riisin erityyppisissä ruuissa. Lehtikaali sisältää kauran tavoin runsaasti kuitua ja proteiinia, joten näistä raaka-aineista syntyy todellista superfoodia.

 

Lehtikaalikauraton valmistus

Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja lehtikaali öljyssä. Lisää kaurarouhe ja sekoita, kunnes rouhe on öljyyntynyt.

Lisää valkoviini ja 1 dl kasvislientä ja anna kiehua, kunnes neste on haihtunut. Lisää kasvislientä vähitellen ja anna nesteen haihtua välillä.

Lisää lopuksi parmesaaniraaste ja voi, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Nauti lehtikaalikauratto sellaisenaan tai esim. kala- tai kanaruuan lisäkkeenä.

Onko kaurarouhe uusi tuttavuus? Lue lisää tästä linkistä

3-4 annosta
1 sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
n. 100 g lehtikaalia
5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
1 dl valkoviiniä
1 l kasvislientä
1 dl parmesaaniraastetta
n. 20 g voita
timjamia
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Tortillamunakas kaurasta ja porkkanasta
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurasalaatti
Näytä lisää reseptejä