Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita Kaurapala-aines, hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen (+42-asteiseen, jos käytät kuivahiivaa). Sekoita taikina hyvin käsin, yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla, kunnes se on tasaista.

Peitä taikina liinalla ja anna sen levätä noin 60 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele noin 1-2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Palat on hyvä pistellä haarukalla. Paista paloja 225-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

 

Vinkki! Saat leipiin rapean kuoren, jos laitat uunin alaosaan paiston ajaksi vedellä täytetyn, uuninkestävän astian.

Myllärin kaurapala-aines | Ohje gluteenittomiin kaurapaloihin

8 dl vettä
1-2 tl suolaa
25 g tuorehiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
1 pss (500 g) Myllärin Gluteenitonta Kaurapala-ainesta
Lisäksi: Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Luomu Kauralesesämpylät
resepti
Kaurasämpylät (gluteeniton)
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
resepti
Rouheiset luomusämpylät
resepti
Myllärin luomukuitusämpylät
Näytä lisää reseptejä