Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita Kaurapala-aines, hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen (+42-asteiseen, jos käytät kuivahiivaa). Sekoita taikina hyvin käsin, yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla, kunnes se on tasaista.

Peitä taikina liinalla ja anna sen levätä noin 60 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele noin 1-2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Palat on hyvä pistellä haarukalla. Paista paloja 225-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

 

Vinkki! Saat leipiin rapean kuoren, jos laitat uunin alaosaan paiston ajaksi vedellä täytetyn, uuninkestävän astian.

8 dl vettä
1-2 tl suolaa
25 g tuorehiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
1 pss (500 g) Myllärin Gluteenitonta Kaurapala-ainesta
Lisäksi: Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Pähkinäinen herkkusmoothie
resepti
Myllärin maistuvat appelsiinimuffinssit
resepti
Croissant
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
lesepuuro annos lautasella mustikoita päällä
resepti
Pehmeä kaurainen lesepuuro
resepti
Mannasuurimosämpylät
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
Näytä lisää reseptejä