Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita Kaurapala-aines, hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen (+42-asteiseen, jos käytät kuivahiivaa). Sekoita taikina hyvin käsin, yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla, kunnes se on tasaista.

Peitä taikina liinalla ja anna sen levätä noin 60 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele noin 1-2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Palat on hyvä pistellä haarukalla. Paista paloja 225-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

 

Vinkki! Saat leipiin rapean kuoren, jos laitat uunin alaosaan paiston ajaksi vedellä täytetyn, uuninkestävän astian.

8 dl vettä
1-2 tl suolaa
25 g tuorehiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
1 pss (500 g) Myllärin Gluteenitonta Kaurapala-ainesta
Lisäksi: Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Gluteeniton hampurilainen
resepti
Myllärin joulupiparkakut
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Hedelmäinen kookoskerma-ohrapuuro
resepti
Myllärin luomuletut
Näytä lisää reseptejä