Kotileipurin Kaurapalat (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Sekoita Kaurapala-aines, hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen (+42-asteiseen, jos käytät kuivahiivaa). Sekoita taikina hyvin käsin, yleiskoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla, kunnes se on tasaista.

Peitä taikina liinalla ja anna sen levätä noin 60 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele noin 1-2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Palat on hyvä pistellä haarukalla. Paista paloja 225-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

 

Vinkki! Saat leipiin rapean kuoren, jos laitat uunin alaosaan paiston ajaksi vedellä täytetyn, uuninkestävän astian.

8 dlvettä
1-2 tlsuolaa
25 gtuorehiivaa tai 1 pussi kuivahiivaa
1 pss (500 g)Myllärin Gluteenitonta Kaurapala-ainesta
Lisäksi:Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Mehevä ohrapuuro
resepti
Lohikukkoset
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
New Yorkin juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Rocky Road -mokkapalat
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat parmankinkkumuffinit
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
resepti
Raparperikeikauskakku
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä