Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Lisää kaurarouhe kiehuvaan veteen ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 min. Lisää öljy ja ripaus suolaa, sekoita.

Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja paprika ja sekoita ne keitetyn kaurarouheen joukkoon. Lisää tilli ja puolitetut kirsikkatomaatit. Yhdistä kastikkeen ainekset voimakkaasti sekoittaen ja lisää kastike kaurarouheen joukkoon. Sekoita ja anna maustua noin 30 minuuttia.

Revi salaatti tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille ja lisää kylmäsavulohiviipaleet. Nostele joukkoon kaurarouheseos.

2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl vettä
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 makea sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
1 paprika
100 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku tilliä hienonnettuna
100 g vuonankaalia tai rapeaa jääsalaattia
kastike
3 rkl oliiviöljyä
2 tl hunajaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Gluteeniton kääretorttu
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Raikas vihersmoothie
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Kauraiset burritot
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
Näytä lisää reseptejä