Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kiehauta kasvisliemi ja keitä kaurajyviä n. 20 min. välillä sekoitellen.

Freesaa kattilassa pienessä öljymäärässä tomaattipyre, sekä leikattu sipuli ja valkosipuli. Lisää sekaan hetken kuluttua juustokumina ja pinaatti.

Yhdistä kypsät kaurajyvät paistokseen ja lisää lopuksi juustokuutiot.

4 annosta
4-5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
0,7 l kasvislientä
50 g punasipulia
2 valkosipulin kynttä
50 g tomaattipyrettä
200 g pinaattia
200 g salaattijuustokuutioita
juustokuminaa
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
resepti
Gluteeniton kääretorttu
resepti
Gluteeniton maissirisotto kaurasta
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä