Intialainen kaura-kasvispata

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Intialainen kaura-kasvispata on herkullinen ateria, joka valmistuu puolessa tunnissa ja tuoksu on huumaavan herkullinen. Tarjoa seuraksi halutessasi naanleipää ja jogurttia.

 

Valmistusohje

Kuori ja hienonna salottisipulit, valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilipaprika. Kuori ja paloittele porkkanat, viipaloi tai lohko herkkusienet ja leikkaa paprika suikaleiksi.

Kuumenna rypsiöljy ja lisää hienonnettu salottisipuli, valkosipuli, inkivääri, chilipaprika ja kuivamausteet. Kääntele hetki. Lisää paloitellut kasvikset, ateria-aines ja kookosmaito. Anna ruoan kypsyä hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes kauraseos on sopivan kypsää. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Rouhi joukkoon mustapippuria ja ripaus kardemummaa. Tarkista maku. Hienonna pataan lopuksi tuoretta korianteria.

4 annosta
2-3 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä
1 punainen chilipaprika
3 isoa porkkanaa
200 g herkkusieniä
1 punainen paprika
3 rkl rypsiöljyä
1 tl garam masala-mausteseosta
1-2 tl juustokuminaa
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
7 ½ dl kookosmaitoa (voit korvata osan vedellä)
mustapippuria myllystä
ripaus kardemummaa
tuoretta korianteria
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Myllärin vegaaniset luomuletut
resepti
Prosciuttopizza
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Texmex-kaurapiiras
Näytä lisää reseptejä