Gluteenittomat voisilmäpullat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Mittaa maito kulhoon ja lämmitä reilusti lämpimäksi. Lisää joukkoon kardemumma, psyllium ja murustettu tuore hiiva. Lisää muna, sokeri, suola, sulatettu voi, gluteenittomat kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Vaivaa taikina tasaiseksi. Leivo tasaiseksi tangoksi, jaa kuuteentoista osaan ja pyöritä pulliksi.

 

Kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 30-45 minuuttia. Paina jokaisen pullan keskelle kolo. Sekoita voi ja sokeri keskenään. Laita seosta jokaisen pullan sisään.Voitele munalla ja paista 225 -asteessa noin 15 minuuttia.

 

16 kpl

5 dl maitoa
1 tl kardemummaa
1 rkl psylliumia
25 g tuoretta hiivaa
1 muna
½ dl sokeria
1 tl suolaa
½ dl sulatettua voita
6 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
50 – 75 g voita
3 rkl sokeria

Voiteluun:
1 muna

 

Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Kaurakeksit
resepti
Kaurakeksit (gluteeniton)
resepti
Cupcaket (gluteeniton)
resepti
Mansikkainen kaurasmoothie
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
lesepuuro annos lautasella mustikoita päällä
resepti
Pehmeä kaurainen lesepuuro
resepti
Mannasuurimosämpylät
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
Näytä lisää reseptejä