Gluteenittomat voisilmäpullat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Mittaa maito kulhoon ja lämmitä reilusti lämpimäksi. Lisää joukkoon kardemumma, psyllium ja murustettu tuore hiiva. Lisää muna, sokeri, suola, sulatettu voi, gluteenittomat kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Vaivaa taikina tasaiseksi. Leivo tasaiseksi tangoksi, jaa kuuteentoista osaan ja pyöritä pulliksi.

 

Kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 30-45 minuuttia. Paina jokaisen pullan keskelle kolo. Sekoita voi ja sokeri keskenään. Laita seosta jokaisen pullan sisään.Voitele munalla ja paista 225 -asteessa noin 15 minuuttia.

 

16 kpl

5 dl maitoa
1 tl kardemummaa
1 rkl psylliumia
25 g tuoretta hiivaa
1 muna
½ dl sokeria
1 tl suolaa
½ dl sulatettua voita
6 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
50 – 75 g voita
3 rkl sokeria

Voiteluun:
1 muna

 

Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Focaccia Tomi Björckin tapaan
resepti
Tomi Björckin paras näkkileipä
resepti
Kuohkeat tuulihatut
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Hedelmäinen kookoskerma-ohrapuuro
resepti
Myllärin luomuletut
Näytä lisää reseptejä