Gluteenittomat voisilmäpullat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Mittaa maito kulhoon ja lämmitä reilusti lämpimäksi. Lisää joukkoon kardemumma, psyllium ja murustettu tuore hiiva. Lisää muna, sokeri, suola, sulatettu voi, gluteenittomat kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Vaivaa taikina tasaiseksi. Leivo tasaiseksi tangoksi, jaa kuuteentoista osaan ja pyöritä pulliksi.

 

Kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 30-45 minuuttia. Paina jokaisen pullan keskelle kolo. Sekoita voi ja sokeri keskenään. Laita seosta jokaisen pullan sisään.Voitele munalla ja paista 225 -asteessa noin 15 minuuttia.

 

16 kpl

5 dl maitoa
1 tl kardemummaa
1 rkl psylliumia
25 g tuoretta hiivaa
1 muna
½ dl sokeria
1 tl suolaa
½ dl sulatettua voita
6 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
50 – 75 g voita
3 rkl sokeria

Voiteluun:
1 muna

 

Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin marjaisa juustokakku
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Pullaisat persikka-rahkapiirakat
resepti
Myllärin marjaisa juustokakku
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Myllärin mantelitäytteiset pikkupullat
resepti
Munkkirinkilät
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)
Näytä lisää reseptejä