Gluteeniton sämpylätasku

Gluteenittomat täytetyt kauraleipäset

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

n. 10 kpl

Valmista taikina Kaurapala-ainespussin ohjeen mukaan. Lisää halutessasi 1 dl porkkanaraastetta.

Taikinan kohotessa valmista täyte: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kaurarouhe ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla (n. 10 min). Lisää pakastejuurekset, hunaja, kerma, sitruunanmehu ja mausteet. Jos haluat enemmän makua, lisää myös chiliä.

Jaa kohonnut taikina kahteen osaan ja kauli tai painele samankokoisiksi levyiksi. Lusikoi toiselle levylle täytettä tasaisin välein mataliksi keoiksi. Nosta toinen levy täytteellisen päälle ja painele tiiviiksi täytteen ympäriltä ja reunoilta. Leikkaa taikinapyörällä paloiksi. Pistele palat haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

1 pssMyllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
(1 dlporkkanaraastetta)
Täyte:
3,5 dlvettä
2,5 dlMyllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
200 gpakastejuureksia
1 rklhunajaa
1 dljuustoista ruokakermaa
2 tlsitruunamehua
2 -3 tlcurrya
(chiliä)
Gluteeniton sämpylätasku
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
resepti
Myllärin Tuliaisleipä
resepti
Croissant
Juustokakku, mansikoita, vadelmia ja marjamelba kulhossa
resepti
New Yorkin juustokakku marjamelballa (gluteeniton)
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Rocky Road -mokkapalat
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat parmankinkkumuffinit
resepti
Pizzat grillissä
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
resepti
Raparperikeikauskakku
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä