Gluteenittomat mysli-kaurapalat

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Kotileipurin Kaurapala-aineksesta maukkaan gluteenittoman leivän leipominen on helppoa: lisää vain vesi, hiiva ja suolaa. Perustaikinaa voi varioida lisäämällä mukaan hedelmäistä mysliä, juuresraastetta tai siemeniä ja pähkinöitä.

 

Mysli-kaurapalat valmistat näin

Sekoita Kaurapala-aines, Kauramysli,  hiiva, suola ja siirappi n. 40-asteiseen veteen. Sekoita taikina hyvin ja kohota liinan alla n. 30 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele n. 2-3 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Kohota vielä n. 20 minuuttia.

Pistele palat haarukalla. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia.

1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
9 dl Vettä
1-2 tl Suolaa
25 g Hiivaa
0,5 dl Siirappia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
resepti
Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Focaccia
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
resepti
Rouheiset luomusämpylät
Näytä lisää reseptejä