Kauraruudut (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Lämmitä neste reilusti lämpimäksi ja lisää joukkoon psyllium. Anna turvota viisi minuuttia. Lisää murustettu hiiva, suola, hunaja, raastettu kesäkurpitsa ja lopuksi kaurarouhe ja kaurajauho, sekä sulatettu voi.

 

Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se kahteen osaan. Leivo niistä pyöreät tangot ja nosta ne leivinpaperin päälle pellille. Kohota liinan alla noin 45 minuuttia.
Litistä hieman, suihkauta pinnalle vettä ja ripottele päälle kaurarouhetta. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes leipä näyttää kypsältä.

 
0,5 l vettä tai maitoa
1 rkl psylliumia
25 g tuorehiivaa
1,5 tl suolaa
2 – 3 rkl hunajaa
3 dl raastettua kesäkurpitsaa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
6 – 7 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
¾ dl sulatettua voita


 
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Savolaiset riisikukkoset
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Texmex-kaurapiiras
resepti
Kauratäytteiset letut
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Leipätikut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Tomaatti-pestopiiras
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
Näytä lisää reseptejä