Gluteenittomat kauramunkit

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

Kaada maito taikinakulhoon, lisää kananmunat ja sokeri hyvin sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Lisää vielä voisula sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinasta haluamasi kokoisia nokareita kuumaan öljyyn (n. 180°C) ja paista välillä käännellen, kunnes munkit saavat kauniin ruskean värin. Nostele valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle ja anna jäähtyä hetki. Sokeroi lämpiminä.

 

2 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl perunajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl voisulaa
2 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl ksantaania
1 sitruuna (mehu ja kuori raastettuna)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kaurarouhefalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Minttusuklaa-raakakakku
Näytä lisää reseptejä