Gluteenittomat kauramunkit

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

Kaada maito taikinakulhoon, lisää kananmunat ja sokeri hyvin sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Lisää vielä voisula sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinasta haluamasi kokoisia nokareita kuumaan öljyyn (n. 180°C) ja paista välillä käännellen, kunnes munkit saavat kauniin ruskean värin. Nostele valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle ja anna jäähtyä hetki. Sokeroi lämpiminä.

 

2 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl perunajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl voisulaa
2 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl ksantaania
1 sitruuna (mehu ja kuori raastettuna)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
resepti
Kuningatartuorepuuro
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Fruity-välipalapatukat
Kaurafalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä