Gluteenittomat kauramunkit

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

 

Kaada maito taikinakulhoon, lisää kananmunat ja sokeri hyvin sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Lisää vielä voisula sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinasta haluamasi kokoisia nokareita kuumaan öljyyn (n. 180°C) ja paista välillä käännellen, kunnes munkit saavat kauniin ruskean värin. Nostele valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle ja anna jäähtyä hetki. Sokeroi lämpiminä.

 

2 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl perunajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl voisulaa
2 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl ksantaania
1 sitruuna (mehu ja kuori raastettuna)
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Whoopies
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Turkkilainen Revani-kakku
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Myllärin marjaisa juustokakku
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
Näytä lisää reseptejä