Kaurakeksit

Kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

 

Valmistusohje

Sulata rasva ja lisää sekaan sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.

 

Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!

 

20 -25 kpl
125 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa 
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
1/3 tl leivinjauhetta

 

Kaurakeksit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
kuningatarpiirakka
resepti
Kuningatarpiirakka (gluteeniton)
resepti
Minttusuklaa-raakakakku
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hedelmäinen tuorepuuro (vegaaninen)
resepti
Suklainen appelsiinimalja
täytetyt kauraleipäset
resepti
Täytetyt kauraleipäset (gluteeniton)
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
gluteeniton suklaacookie
resepti
Gluteenittomat suklaahippucookiet
resepti
Raikas vihersmoothie
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton vispipuuro
Näytä lisää reseptejä