Kaurakeksit

Kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

 

Valmistusohje

Sulata rasva ja lisää sekaan sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.

 

Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!

 

20 -25 kpl
125 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa 
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
1/3 tl leivinjauhetta

 

Kaurakeksit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Myllärin mannalastut
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Kaurainen mangomajoneesi
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
joululimppu
resepti
Gluteeniton joululimppu
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Hedelmäinen kookoskerma-ohrapuuro
resepti
Myllärin luomuletut
Näytä lisää reseptejä