Kaurakeksit

Kaurakeksit (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Rapeat kaurakeksit ovat helppo herkku äkilliseen makeannälkään!

 

Valmistusohje

Sulata rasva ja lisää sekaan sokeri. Lisää seokseen kananmuna ja vaniljasokeri. Sekoita leivinjauhe erillisessä kulhossa kuivien ainesten joukkoon ja lisää taikinaan. Annostele taikinasta väljästi leivinpaperille sopivan kokoisia nokareita. Taikinasta tulee noin 20–25 keksiä.

 

Paista 175-asteisen uunin yläosassa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä ja nauti!

 
20 -25 kpl
125 g voita tai margariinia
2,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa 
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä 
1/3 tl leivinjauhetta
 
Kaurakeksit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
resepti
Myllärin mausteiset kaurapuustit
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Fruity-välipalapatukat
Kaurafalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä