Kaurafalafelit

Gluteenittomat kaurafalafelit

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Falafelit: Yhdistä kaikki kuivat aineet kulhossa ja sekoita hyvin. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Muotoile käsin pyöryköiksi ja kypsennä joko 200-asteisessa uunissa 20-25 min tai paistinpannulla öljyssä kunnes pinta saa kauniin värin.

 

Hummus: Sekoita kaurajauho, sesammassa, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Kaurafalafelit
100 g Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa (n. 2 dl)
20 g Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä (n. 0,5 dl)
30 g Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta (n. 0,4 dl)
16 g paahdettua sipulirouhetta (n. 1 dl)
34 g kikhernejauhoa (n. ½ dl)
2 rkl sesamtahnaa
1 tl suolaa
1-2 tl juustokuminaa
4 dl kuumaa vettä
Kaurahummus
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½ – 1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Kaurafalafelit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat pikkuleivät
resepti
Cupcaket (gluteeniton)
resepti
Kaurajyväpuuro (gluteeniton)
resepti
Uunikaurapuuro (gluteeniton)
resepti
Chili con kaura (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Kaura-punajuuripaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä