Kaurafalafelit

Gluteenittomat kaurafalafelit

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Falafelit: Yhdistä kaikki kuivat aineet kulhossa ja sekoita hyvin. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Muotoile käsin pyöryköiksi ja kypsennä joko 200-asteisessa uunissa 20-25 min tai paistinpannulla öljyssä kunnes pinta saa kauniin värin.

 

Hummus: Sekoita kaurajauho, sesammassa, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Kaurafalafelit
100 g Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa (n. 2 dl)
20 g Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä (n. 0,5 dl)
30 g Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta (n. 0,4 dl)
16 g paahdettua sipulirouhetta (n. 1 dl)
34 g kikhernejauhoa (n. ½ dl)
2 rkl sesamtahnaa
1 tl suolaa
1-2 tl juustokuminaa
4 dl kuumaa vettä
Kaurahummus
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½ – 1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Kaurafalafelit
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Gluteenittomat sämpylät
resepti
Cupcaket (gluteeniton)
resepti
Kauraiset burritot
resepti
Juustoinen kana-kaurakeitto
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
resepti
Kaura-kasvisgratiini
resepti
Tomaatti-kauraa, broileria ja yrttikasviksia
resepti
Intialainen kaura-kasvispata
resepti
Härkis-kaurapaistos
resepti
Tikka Masala-kauraa ja mausteisia lihapyöryköitä
Näytä lisää reseptejä