Gluteeniton maissirisotto kaurasta

30 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

4 annosta

 

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

1 rkl voita
1 rkl oliiviöljyä
½ sipulia silputtuna
 2-3 valkosipulin kynttä
125 g maissinjyviä (säilyke)
125 g Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl kasvislientä
50 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl kermaa
1 rkl sitruunan mehua
tuoretta persiljaa
parmesaaniraastetta
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Chili con kaura
Peruna-kaurapaistos
resepti
Peruna-jyväpaistos
resepti
Texmex-kaurasalaatti
resepti
Myllärin kauraiset myslipatukat (gluteeniton)
resepti
Kauraa ja kasviksia
resepti
Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos
Gluteenittomat Wilhelmiina-keksit
resepti
Wilhelmiina-keksit (gluteeniton)
resepti
Raikas vihersmoothie
gluteenittomat kaurablinit
resepti
Kaurablinit (gluteeniton)
resepti
Kauraiset burritot
resepti
Kaura-Jambalaya
resepti
Tomaattinen kaura-jauhelihapaistos
Näytä lisää reseptejä