kuningatarpiirakka

Kuningatarpiirakka (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

 

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

 

Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria

 

kuningatarpiirakka
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Fruity-välipalapatukat
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Myllärin marjaisa juustokakku
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
Näytä lisää reseptejä