kuningatarpiirakka

Kuningatarpiirakka (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

 

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

 
Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria
 
kuningatarpiirakka
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
gluteeniton lohipiiras
resepti
Graavilohipiiras (gluteeniton)
resepti
Porkkanakakku-uunipuuro
resepti
Parmankinkkumuffinit (gluteeniton)
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
resepti
Fruity-välipalapatukat
Kaurafalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
resepti
Myllärin tikkukakut eli cake pops
resepti
Viljaiset jenkkipannukakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä