kuningatarpiirakka

Kuningatarpiirakka (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

 

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

 

Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria

 

kuningatarpiirakka
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Myllärin joulupiparkakut
resepti
Kaura-omenapiiras (gluteeniton)
resepti
Marokkolainen batbout-leipä
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
lesepuuro annos lautasella mustikoita päällä
resepti
Pehmeä kaurainen lesepuuro
resepti
Mannasuurimosämpylät
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
Näytä lisää reseptejä