Gluteeniton kuningatarpiirakka

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

 

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

 

Pohja:
125 gvoita tai margariinia
1 dlsokeria
1kananmuna
4 dlMyllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tlleivinjauhetta

Täyte: 
2 dlvadelmia
2 dlmustikoita
1 prkmaitorahkaa
1kananmuna
1/2 dlsokeria

 

Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Herkullinen kaura-karpalogranola
resepti
Gluteeniton kaura-omenapiiras
resepti
Tomaatti-pinaattikastiketta ja ateriajyviä
resepti
Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (gluteeniton)
resepti
Kasvisohratto
resepti
Raparperi-murupiirakka
resepti
Kaurainen hummus
resepti
Kaurainen mangomajoneesi
resepti
Myllärin vegaaniset luomuletut
resepti
Myllärin luomuletut
resepti
Gluteeniton marja-vaniljapiiras
Gluteeniton kauracouscous
resepti
Myllärin kaurainen couscous (gluteeniton)
Näytä lisää reseptejä