kuningatarpiirakka

Kuningatarpiirakka (gluteeniton)

yli 60 min.
Vaikeustaso: Keskitaso

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

 

Valmistusohje

Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

 

Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Täyte: 
2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 kananmuna
1/2 dl sokeria

 

kuningatarpiirakka
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Kokeile myös näitä reseptejä

 
hedelmäkakku gluteeniton
resepti
Myllärin gluteeniton hedelmäkakku
resepti
Naked Cake (gluteeniton)
resepti
Kaksiväriset muffinssit
resepti
Myllärin maukkaampi kääretorttu
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Omena-kauratäytepulla
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
rocky road päällysteiset mokkapalat ja vaahtokarkkeja sekä mysliä pinkillä alustalla
resepti
Myllärin Mokkapalat
resepti
Mustaherukka-vaniljapiirakka
resepti
Ruistosca mustikkapiiras
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
resepti
Minttusuklaa-raakakakku
Näytä lisää reseptejä