Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton kääretorttu

Kääri herkut rullalle!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

torttu

Taikina

4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria

Täyte

2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
1 dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 dl pakastettuja marjoja

Ohjeet

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe ja vanilliinisokeri jauhoihin ja lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen. Levitä rahkatäyte jäähtyneelle kääretorttulevylle. Kääri levy rullalle siten, että saumakohta jää alaspäin. Nosta hetkeksi jääkaappiin ennen viipalointia.

  2. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi pohjasta. Anna jäähtyä hetki.

  3. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja sokerit. Sekoita marjat täytteeseen tai levitä ne suoraan täytteen päälle kääretorttulevylle.

  4. Levitä rahkatäyte jäähtyneelle kääretorttulevylle. Kääri levy rullalle siten, että saumakohta jää alaspäin. Nosta hetkeksi jääkaappiin ennen viipalointia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,6 g
Proteiini
3,3 g
Energia
207,7 kcal
Hiilihydraatit
22,8 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kakkupohja täytekakkuun
55 min

Kakkupohja täytekakkuun

Porkkanakakku
1 h 15 min L, VG

Porkkanakakku

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Juustokakku marjamelballa
23 h 30 min GL

Juustokakku marjamelballa