Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Voitele piirakkavuoka ja lämmitä uuni 225-asteiseksi. Sekoita pohjaan tulevat kuivat aineet keskenään ja nypi seos käsin pehmeän voin ja rypsiöljyn sekaan. Lisää sekaan vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina vuokaan, öljytyin käsin tämä onnistuu helposti. Pistele piirakkapohjaan reikiä haarukalla ja esipaista noin 10 minuuttia.

 

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja ripottele suikaleet esipaistetulle piirakkapohjalle. Pilko tomaatit ja sekoita kananmuna ja kermaviili keskenään erillisessä kulhossa ja mausta seos ripauksella mustapippuria. Ripottele pohjan päälle pilkotut tomaatit, kermaviili-kananmunaseos ja juustoraaste. Paista piirakkaa noin 25 minuutin ajan, kunnes juusto on paistunut pinnalta kullankeltaiseksi.

 

1 dl perunahiutaleita
1/2 dl perunajauhoja
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
60 g voita
25 g oliiviöljyä
1 dl vettä

Täyte:
300 g ylikypsää palvikinkkua
70 g kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
150 g emmentaljuustoraastetta
mustapippuria

 

 

 

 

 

Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Turkkilainen Revani-kakku
resepti
4 Viljan puuro
resepti
Nopea raparperi-mokkakakku
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
mokkapalat
resepti
Mokkapalat (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
gluteenittomat piparkakut
resepti
Gluteenittomat piparkakut
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
lesepuuro annos lautasella mustikoita päällä
resepti
Pehmeä kaurainen lesepuuro
resepti
Mannasuurimosämpylät
resepti
Myllärin helppo tuorepuuro
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
Näytä lisää reseptejä