Juusto-kinkkupiirakka (gluteeniton)

30-60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Voitele piirakkavuoka ja lämmitä uuni 225-asteiseksi. Sekoita pohjaan tulevat kuivat aineet keskenään ja nypi seos käsin pehmeän voin ja rypsiöljyn sekaan. Lisää sekaan vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina vuokaan, öljytyin käsin tämä onnistuu helposti. Pistele piirakkapohjaan reikiä haarukalla ja esipaista noin 10 minuuttia.

 

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja ripottele suikaleet esipaistetulle piirakkapohjalle. Pilko tomaatit ja sekoita kananmuna ja kermaviili keskenään erillisessä kulhossa ja mausta seos ripauksella mustapippuria. Ripottele pohjan päälle pilkotut tomaatit, kermaviili-kananmunaseos ja juustoraaste. Paista piirakkaa noin 25 minuutin ajan, kunnes juusto on paistunut pinnalta kullankeltaiseksi.

 

1 dl perunahiutaleita
1/2 dl perunajauhoja
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
60 g voita
25 g oliiviöljyä
1 dl vettä

Täyte:
300 g ylikypsää palvikinkkua
70 g kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
150 g emmentaljuustoraastetta
mustapippuria

 

 

 

 

 

Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Cupcaket (gluteeniton)
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
resepti
Gluteeniton kaurahampurilainen
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
omenainen kaurasämpylä
resepti
Myllärin omenainen kaurasämpylä (gluteeniton)
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Paella kaurarouheesta (gluteeniton)
gluteenittomat letut
resepti
Gluteenittomat letut ja vaniljainen mansikkahillo
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Focaccia
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
Näytä lisää reseptejä