gluteeniton lohipiiras

Graavilohipiiras (gluteeniton)

30 min.
Vaikeustaso: Helppo

Tämän maukas lohipiiras maistuu raikkaan salaatin kanssa. Piiraan voi valmistaa graavatusta tai kylmäsavustetusta kalasta.

 

Tee näin:

Vatkaa hieman pehmeä voi ja gluteeniton kaurajauho, kauraleseet ja suola keskenään. Painele taikina voideltuun, pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Voit käyttää myös pitkulaista piirasvuokaa. Esipaista pohjaa 225 -asteessa noin kymmenen minuuttia.

Laita graavilohi piiraspohjan päälle. Hienonna punasipuli ja ripottele ne kalan päälle. Sekoita ruokakerma, munat, juustoraaste ja mustapippuri keskenään. Kaada neste vuokaan. Paloittele paprika ja puolita kirsikkatomaatit. Laita ne piiraan päälle ja kypsennä 200 -asteessa noin 30 minuuttia.

 

8 annosta

100 g voita
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
½ tl suolaa

Täyte:
150 g graavilohta tai kylmäsavustettua lohta
1 hienonnettu pieni punasipuli
2 ½ dl ruokakermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
½ punainen paprika
8 – 10 kirsikkatomaattia
mustapippuria myllystä

 

gluteeniton lohipiiras
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
kaurapuusti
resepti
Myllärin gluteeniton kaurapuusti
resepti
Paella ohrasta ja sahrami-aioli
resepti
Kauraruudut (gluteeniton)
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
focaccia
resepti
Gluteeniton focaccia
resepti
Yrttinen ohrasalaatti
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Pestoinen ohrasalaatti
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
Näytä lisää reseptejä