focaccia

Gluteeniton focaccia

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullinen focaccia valmistuu gluteenittomana kätevästi valmiista jauhoseoksesta.

 

Valmistusohje

Valmista kaurapalataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota n. 60 min. Painele taikina levyksi oliiviöljyllä voidellulle pellille (jauhota kädet gluteenittomalla kaurajauholla niin levittäminen onnistuu helpommin). Anna kohota vielä n. 20 min. Painele kirsikkatomaatit taikinalevyyn ja voitele koko levy oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia. Paista 200°C:ssa 25-30 minuuttia. Voitele hiukan jäähtynyt focaccia oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle sormisuolaa.

 

1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
8 dl vettä
2 tl suolaa
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
sormisuolaa
(Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa)
focaccia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
välimeren uunivuoka
resepti
Välimeren uunivuoka (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Lohikukkoset
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Focaccia
Nyhtösämpylät leivinpaperin päällä, pari palaa revitty irti. Valkosipulin kynsiä.
resepti
Juustoiset nyhtösämpylät
Annos lime-inkivääririsottoa
resepti
Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta
resepti
Voileipäkakku (gluteeniton)
resepti
Gluteenittomat mysli-kaurapalat
resepti
Gluteenittomat kauramunkit
resepti
Myllärin hurjan viljaiset luomusämpylät
resepti
Rouheiset luomusämpylät
Näytä lisää reseptejä