focaccia

Gluteeniton focaccia

yli 60 min.
Vaikeustaso: Helppo

Herkullinen focaccia valmistuu gluteenittomana kätevästi valmiista jauhoseoksesta.

 

Valmistusohje

Valmista kaurapalataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota n. 60 min. Painele taikina levyksi oliiviöljyllä voidellulle pellille (jauhota kädet gluteenittomalla kaurajauholla niin levittäminen onnistuu helpommin). Anna kohota vielä n. 20 min. Painele kirsikkatomaatit taikinalevyyn ja voitele koko levy oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia. Paista 200°C:ssa 25-30 minuuttia. Voitele hiukan jäähtynyt focaccia oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle sormisuolaa.

 

1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
8 dl vettä
2 tl suolaa
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
sormisuolaa
(Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa)
focaccia
Katso kaikki reseptit
Tulosta resepti

Kokeile myös näitä reseptejä

 
resepti
Kaurainen hummus
täytetyt kesäkurpitsat uunivuoassa
resepti
Myllärin täytetyt kesäkurpitsat (gluteeniton)
resepti
Kuohkeat tuulihatut
resepti
Myllärin kaurasämpylät
resepti
Tomaatti-pestopiiras
gluteeniton lehtikaalikauratto annos lautasella
resepti
Lehtikaalikauratto (gluteeniton)
Kaurafalafelit
resepti
Gluteenittomat kaurafalafelit
resepti
Rukiiset teeleivät
resepti
Myllärin suosikkisuppilovahveropiirakka
omenapiiras
resepti
Kuohkea omenapiiras (gluteeniton)
punajuuri-vuohenjuustopiiras
resepti
Punajuuri-vuohenjuustopiiras (gluteeniton)
resepti
Ruis-porkkanasämpylät
Näytä lisää reseptejä