Uusi gluteeniton puuroaines helpottaa arkiaamuja

 

Kotimaisesta puhdaskaurasta valmistettu Myllärin Gluteeniton Omenatarhan Kaurapuuro tuo omenaisen vaihtoehdon gluteenittomiin aamu- ja välipaloihin. Omenanpaloja ja kanelia sisältävä täysjyväkaurainen pikapuuro on runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %), eikä siinä ole lainkaan lisätty sokeria.

– Omenan ja kanelin liitto on yksi suomalaisten eniten suosimista makuyhdistelmistä. Nyt se täydentää hienosti Myllärin kotimaisten gluteenittomien tuotteiden sarjaa, kertoo Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Minna Anttonen.

– Omenatarhan Kaurapuuro oli ehdoton ykkönen maistatuksesta saadun palautteen mukaan! Kaneli tuo esiin aitojen omenanpalojen mehukkaan maun, ja toisin kuin useimmissa maustetuissa puuroissa, sokeria ei ole tarvinnut lisätä lainkaan.

Sydänmerkki kertoo terveellisestä valinnasta

– Puuro on helppo ja täysipainoinen ruoka, josta saa hyvää energiaa koko päiväksi. Omenatarhan kaurapuuro valmistuu nopeasti parissa minuutissa joko perinteisesti keittämällä tai kätevästi mikroaaltouunissa. Puuro on nopea aamiainen, kuitupitoinen välipala ja täyttävä iltapala. Kaurapuuro on myös hyvä proteiinin lähde, Anttonen listaa puuron hyviä ominaisuuksia.

Myllärin Gluteenittomalla Omenatarhan Kaurapuurolla on Sydänmerkki, joka osoittaa tuotteen olevan terveyden kannalta hyvä vaihtoehto. Merkki pakkauksessa helpottaa kuluttajan arjen valintoja.

Kaikki Myllärin kotimaiset gluteenittomat kauratuotteet on valmistettu kotimaisesta puhdaskaurasta ekologisesti, 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla.

Lisätiedot ja tuotenäytepyynnöt:
Minna Anttonen
Tuotepäällikkö
Helsingin Mylly Oy
+358 50 589 5784
minna.anttonen@helsinginmylly.fi